Få pladser

Flæsk på torvet

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.
Kød har i århundreder været en del af københavnernes kost. Måske ikke dagligt, men om muligt gerne. Kødets vej i det gamle København gik over Trommesalen til den Brune- og Hvide Kødby. Vi følger kødets historie. Undervejs hører vi om det liv som handlen med kvæg og andre slagtedyr skabte. Der var både værtshuse, letlevende damer og meget anden handel. I dag er de rammer som blev skabt for slagtning og kødsalg indrettet til et spændende festområde ”Kødbyen”, hvor vi slutter med den nye historie og middag.

Kursusdetaljer

Metro - Hovedbanegården, Stampesgade 1, 1702 København V
Tirsdag, 17:00 - 20:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 11. juni, 2024
Hold nr.: 8724110116

380 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lisa Elsbøll

380 kr./person

Tilmeld kursus