Flæsk på torvet

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.
Kød har i århundreder været en del af københavnernes kost. Måske ikke dagligt, men om muligt gerne. Kødets vej i det gamle København gik over Trommesalen til den Brune- og Hvide Kødby. Vi følger kødets historie. Undervejs hører vi om det liv som handlen med kvæg og andre slagtedyr skabte. Der var både værtshuse, letlevende damer og meget anden handel. I dag er de rammer som blev skabt for slagtning og kødsalg indrettet til et spændende festområde ”Kødbyen”, hvor vi slutter med den nye historie og middag.


Kursusdetaljer

Østerport Station, Oslo Plads 8, 2100 København Ø
Tirsdag, 17:00 - 20:00
1 lektion, 1 mødegang
Tirsdag 11. juni, 2024
Holdnr.: 8724110116
AOF Amager

380 kr./person

24 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lisa Elsbøll

380 kr./person

Tilmeld kursus