Byvandring med Gadens Stemmer

Tag med Gadens Stemmer på en spændende, anderledes byvandring og hør om et liv på Gaden i Odense. Guiderne hos Gadens Stemmer er socialt udsatte, der fortæller om deres egne erfaringer med hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og meget mere. Du får indsigt i samfundets skyggesider og en tur varer 1,5 time med 5 – 6 stops undervejs.  


Startsted: Nørregårds Teater, Filosofgangen 17

Dagens guide i Odense:

 

Jeg hedder Henrik og har gennem de sidste 28 år levet med et misbrug. Jeg er nu ude på den anden side og ønsker at dele min historie.

 

Hvad fortæller jeg om?

 

Min historie starter da min mor bliver alvorlig syg og jeg er 12 år gammel. Jeg udvikler i min tid i militæret et hashmisbrug og da jeg flytter til Spanien, hvor jeg arbejder som musiker, der eskalerer mit misbrug. Da jeg kom tilbage til Danmark, stopper mit misbrug og jeg bliver gift og får et barn. Pludselig vil min kone skilles og min verden vælter. Jeg begynder at isolere mig fra omverdenen og udvikler et metadon og heroin misbrug. På turen fortæller jeg om min tid som misbruger og hvad der var min vej ud af misbruget.

 

Hvorfor fortæller jeg min historie?

 

Jeg fortæller min historie for at give et indblik i bagsiden ved at være alene og isoleret med et misbrug og give indsigt i, hvad det betyder at blive mødt med ligeværd værdighed både professionelt og privat. Jeg vil gerne være med til at øge kendskab og bygge bro i samfundet.Kursusdetaljer

Nørregårds Teater, Filosofgangen 17, 5000 Odense C
Lørdag, 13:00 - 14:30
1 lektion, 1 mødegang
Lørdag 20. april, 2024
Holdnr.: 6424111002
AOF Center Odense

149 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gadens Stemmer

Samme kursus på andre tidspunkter

149 kr./person

Tilmeld kursus