Sang og stemmetræning - Vejle

Mange moderne sangere forcerer deres sang og anstrenger både muskler og stemmelæber for at få kraft og følelse i det, de synger.
Hvis du i stedet lader kroppens naturlige funktioner styre dig, så vil du kunne synge afslappet og naturligt, præcis som når du taler, uden at din sang af den grund mister hverken styrke eller udtryk - tværtimod.
Vi skal kort sagt væk fra den obligatoriske dybe indånding og anspændtheden i kroppen og i stedet derhen, hvor dit naturlige åndedræt er grundlaget for din stemme.
Det kaldes balanceret sang – og det kan jeg lære dig.
 
Hvis du vil være en dygtig og naturlig sanger må du ikke blive overrasket, hvis det viser sig at kræve aflæring af nogle af de teknikker, du tidligere har lært.
Jeg kan hjælpe dig, hvis du har sunget længe, hvis du lige er begyndt eller hvis du endda er blevet opgivet af din sanglærer eller korleder.
Min undervisning tager udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker til musikvalg, og jeg guider og støtter dig til at finde og udvikler din stemme.
 
Jeg lover ikke, at du kommer til at synge som hverken Frank Sinatra, Luciano Pavarotti eller en Diane Schuur.
Men de bruger/brugte alle balanceret sangteknik, som du kun kan lære her, da jeg er den eneste i Danmark, der underviser i denne teknik.

Kontakt underviser for at aftale tid på henrik_matthiesen@hotmail.com eller 26700866

På dette forløb er der særlig fokus på netop din musikalske udvikling i 30 minutter pr. mødegang.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 70 20 23 77 eller aftenskole@aofsydjylland.dk for at få en reduceret pris.

Kursusdetaljer

AOF Vejle, Sønderbrogade 34,1, 7100 Vejle
Torsdag, 16:00 - 21:00
9,8 lektioner, 14 mødegange
Torsdag 15. august, 2024
Hold nr.: 9124207105

1.680 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Henrik Matthiesen

Jeg er uddannet i klassisk sang og korledelse. Arbejder ud fra en sangteknik som tager udgangspunkt i fuldstændig afslappet og balanceret stemmebrug. Dvs at man synger lige så ubesværet som når man taler. Jeg underviser i pop, jazz, musical og klassisk.

Samme kursus på andre tidspunkter

1.680 kr./person

Tilmeld kursus