Sang og stemmetræning

Har du lyst til at udforske og udvikle stemmen?
Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, præferencer og færdigheder. Gennem øvelser med krop og stemme, arbejder vi med at slippe kontrol med stemmen og forventninger til, hvordan det skal lyde og finder tilbage til den frie naturlige stemme. Samtidig med at stemmen og musikaliteten styrkes, åbner du din stemme og krop og slipper begrænsende spændinger.Om undervisningen: Grundlæggende sangteknik, vejrtrækning, af­slap­nings­ø­vel­ser.
Derudover kan der arbejdes med musikalsk udtryk, tekst­for­tolk­ning og indlevelse, kreativitet, improvisation, koncentration.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre, Højnæsvej 63, 1. sal, 2610 Rødovre
Onsdag, 15:15 - 18:30
7 lektioner, 14 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 7224207510

1.645 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lene Fibieger

Sanglærer – og Qi Gong instruktør.
Lene Fibieger er uddannet musikpædagog fra Det Jyske Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­um og har mange års erfaring som underviser af alle fra spædbørn til ældre, på musikskoler, folkeskoler, lilleskoler og aftenskoler. Som underviser besidder Lene stor ro. Hun lægger vægt på at skabe tillid og arbejder med humor i sin undervisning – og så er hun tålmodig!  Hendes spids­kom­pe­ten­cer er pædagogisk sans, god intuition og evnen til at være inspirerende. Hendes værktøjskasse og brede erfaring gør, at hun kan formidle, instruere, inspirere og igangsætte afhængig af situationen.
Hun er udøvende musiker som sangerinde, performer, komponist, tekstforfatter og i sammenhænge med SDS (sang, dans og spil). Endvidere har hun arbejdet som freelancer/selvstændig med mennesker og musik i et hav af sammenhænge. Hun arbejder til stadighed med at udvikle sig som underviser og sanger. Sammen med musikken betyder krop og bevægelse meget for hende. Hun har derfor bl.a. taget uddannelse som Qi Gong-instruktør.

1.645 kr./person

Tilmeld kursus