Venteliste

Sang og stemmetræning

Hej! Mit navn er Mette Nygaard og jeg er uddannet klassisk sanger, med en kan­di­da­tud­dan­nel­se i Opera og musikteater fra Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­et i Nürnberg, Tyskland.
Jeg underviser i klassisk sang, opera og musical.
Som sanglærer og stemmetræner er jeg meget opmærksom på, at imødekomme dig og dine ønsker til undervisningen i et tempo, som vi aftaler sammen - en sangtime med mig, skal naturligvis være produktiv, men også opløftende og rar. Uanset om du synger for at blive professionel eller blot fordi du synes det er sjovt og afvekslende i hverdagen, så skal det være rart at træde ind i mit øvelokale. Afhængig af dit formål og ønske med sangun­der­vis­nin­gen, vil denne naturligvis blive tilrettelagt og tilpasset derefter - jeg tager altid udgangspunkt i hvad du selv ønsker at lære og så hjælper jeg med at finde materialer, som kan udvikle og udfordre dig og din stemme.
I mine sangtimer vil vi også arbejde en del med udtale, tekst­for­stå­el­se osv., da jeg er overbevist om, at god lyd ikke kun er forankret i en solid stemmeteknik, men også er en direkte afspejling af forståelsen for tekst, handling og kontekst.

Første lektion vil altid begynde med en samtale om dine ønsker og mål med undervisningen og hvilke stilarter rent musikalsk, som passer dig godt. Vi laver forskellige stemmeøvelser og arbejder lidt med kroppen, så jeg kan få en fornemmelse af, hvor dit sangtekniske fundament ligger.
Efter hver lektion vil vi kort opsummere, hvad du kan arbejde videre med hjemmefra.
En vellykket sangtime er et samarbejde mellem os begge, men du kan trygt regne med, at jeg vil give den alt hvad jeg har for, at du opnår præcis det DU ønsker med undervisningen.

Vi kommer til at arbejde med:
Vejrtrækning, krop, støtte, klang, udtale, tekst­for­stå­el­se m.m.

Du er naturligvis altid hjertens velkommen til, at skrive uforpligtende til mig, hvis ovenstående lyder som noget for dig.
Jeg glæder mig til, at høre fra dig!

Kursusdetaljer

AOF Huset, Hunderupvej 103, 5230 Odense M
Tirsdag, 17:00 - 18:50
26 lektioner, 13 mødegange
Tirsdag 27. august, 2024
Hold nr.: 6424207528

1.585 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Mette Nygaard

1.585 kr./person

Tilmeld venteliste