Sang for alle - ulige uger

Bliv bedre til synge. Man bliver glad af at synge, og man går altid fra sangtimen med et smil på læben!
En typisk sangtime vil indeholde udstræk, sangøvelser, samt fokus på en sang, som man godt kan lide. Sammen finder vi ud af, hvad du skal synge, og man kan sagtens ønske sange. Vi arbejder med vejrtrækning, støtte, og med at få en stærkere stemme. Du vil lære opvarmnings- og teknikøvelser at kende, som hjælper dig med at åbne op for din stemme, og udvikle dig som sanger. Mærk samtidig, at du også bliver mere sikker i at synge overfor andre.
Kurset henvender sig til begyndere og let øvede. Du vil blive akkompagneret på klaver.
Undervisningen henvender sig til alle aldre.

Undervisningen foregår som so­lo­un­der­vis­ning og hver kursist får således 45 min. so­lo­un­der­vis­ning inden for det angivende tidsrum hver anden uge.Kursusdetaljer

Glostrup Medborgerhus, Ved Brandstationen 1, 2600 Glostrup
Onsdag, 14:00 - 14:45
9 lektioner, 9 mødegange
Onsdag 11. september, 2024
Hold nr.: 2424207135

1.600 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Tine Kjær Jørgensen

Tine er rytmisk sanglærer, og hendes tilgang til sang og sangteknik er inspireret af sangtimer hos bl.a. Lene Strøyer og Britt Hein Jespersen. Tine ser det som sin fornemste opgave at give sin erfaring og sangglæde videre.                                   
Tine har stor erfaring indenfor genrerne pop, rock, folk, jazz, soul, børnesange, salmer, viser samt den danske og amerikanske sangskat.
Tine er sanger og sangskriver i forskellige projekter, både sange til voksne og børn, og hun har udgivet 3 studiealbums. Tine har skrevet sange til bl.a. Alberte Winding, samt spillet mange koncerter rundt i landet med f.eks. Tom McEwan med flere. Tine er uddannet fra Musikvidenskab, Københavns Universitet.

1.600 kr./person

Tilmeld kursus