Rytmisk sang og stemmetræning

Vi arbejder med kroppen som instrument, og vi vælger sange, som du brænder for at synge. Det kan være nye sange eller gamle klassikere, der taler til hjertet og hjernen. Til en sangtime vil du opleve let udstrækning, opvarmnings- og teknikøvelser, som hjælper dig med at åbne op for din stemme og udvikle dig som sanger. Øvelserne vil hurtigt give dig styrke og selvtillid i din sang, og så bliver man glad af at synge! Undervisningen henvender sig til børn fra 7 år, unge, voksne og ældre.    

Hver elev får 1 lektions undervisning hver 2. uge.
Din mødetid aftaler du med underviseren på tlf. 2980 8540, når du har tilmeldt dig.

Profil
Jeg er rytmisk sanglærer, og uddannet fra Musikvidenskab, Københavns Universitet. Min tilgang til sang og sangteknik er inspireret af mange læretimer hos sanger og sanglærer Lene Strøyer, samt Britt Hein Jespersen. Jeg har stor erfaring indenfor genrerne pop, rock, folk, jazz, soul, børnesange, salmer, viser og den danske sangskat. Jeg ser det som min fornemste opgave at give min erfaring og glæde ved sang og musik videre. Jeg er sanger og sangskriver i forskellige projekter, både sange til børn og voksne, og jeg har udgivet 3 studiealbums. Jeg har skrevet sange til bl.a. Alberte Winding, samt spillet mange koncerter rundt i hele landet med f.eks. Tom McEwan.

Kursusdetaljer

Foreningscentret, Amager Landevej 71, 2770 Kastrup
Tirsdag, 09:00 - 14:00
10 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 8724207196

1.820 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Tine Kjær Jørgensen

Jeg er rytmisk sanglærer, og uddannet fra Musikvidenskab, Københavns Universitet. Min tilgang til sang og sangteknik er inspireret af mange læretimer hos sanger og sanglærer Lene Strøyer, samt Britt Hein Jespersen. Jeg har stor erfaring indenfor genrerne pop, rock, folk, jazz, soul, børnesange, salmer, viser og den danske sangskat. Jeg ser det som min fornemste opgave at give min erfaring og glæde ved sang og musik videre.

Jeg er sanger og sangskriver i forskellige projekter, både sange til børn og voksne, og jeg har udgivet 3 studiealbums. Jeg har skrevet sange til bl.a. Alberte Winding, samt spillet mange koncerter rundt i hele landet med f.eks. Tom McEwan.

Undervisningen henvender sig til børn fra 7 år, unge, voksne og ældre.     En typisk sangtime vil indeholde udstræk, opvarmning, sangøvelser, og fokus på en sang, som man rigtig godt kan lide. Sammen ?nder vi ud af hvad du skal synge, og man kan ønske de sange, som tiltaler en. Jeg har desuden et stort sangkatalog med hver gang, som man også kan vælge fra.

1.820 kr./person

Tilmeld kursus