Klaver-Solosang-Hørelære/musikteori

Går du og drømmer om at afprøve, udvikle og forbedre dine musikalske evner? Så kan du modtage ene­un­der­vis­ning af Thomas i følgende:

Solosang: for dig, der elsker at synge og gerne vil lære at synge bedre uden slid af stemmen. Der kan arbejdes med vejrtrækning, støtte, personligt udtryk, klang, frasering, vibrato m.m. Stilarterne kan være alle former for rytmisk musik, rock, pop, jazz og musical. Der er en mindre udgift til kopier og materiale.

Kla­ver­un­der­vis­ning for nybegynderen såvel som den meget øvede. Der tages udgangspunkt i hver enkelt elevs evner, niveau og ønsker. Der kan arbejdes med nodelære, rytmik, teknik, harmonisering, akkordspil, groove og improvisation m.m. indenfor alle rytmiske genrer samt lettere klassisk materiale.

Hørelære og musikteori: for dig der ønsker at få styr på basal musikteori og arbejde med hørelære og derved styrke dine musikalske evner. Der arbejdes med det grundlæggende indenfor musikteori så som node- og rytmelære samt harmonisering. Ved hørelære opøver man evnen til at identificere to­ne­in­ter­val­ler, melodier, akkorder, rytmer og andre basiselementer i musikken. Dette kan kombineres med kla­ver­un­der­vis­ning.
Der er afsat ½ lektion pr. deltager.
15 gange - fra kl. 15.30v/Thomas Hübertz fra Det danske Musicalakademi


Kursusdetaljer

Greve Gymnasium, Rådhusholmen 12, 2670 Greve
Torsdag, 15:30 - 15:52
7,5 lektioner, 15 mødegange
Torsdag 29. august, 2024
Hold nr.: 2524207205

1.695 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Thomas Hübertz

Thomas har igennem de sidste 10 år undervist i sang og klaver ved Greve Musikskole. Har gået på Det Danske Musicalakademi og siden optrådt i diverse musicals, som solist og i bandsammenhæng. Thomas har bandet Leading Sound Orchestra som fungerer som backing band for diverse solister. Derudover har Thomas de sidste par år fungeret som kapelmester og performer ved Teatret Bag Kroen i Ordrup.

1.695 kr./person

Tilmeld kursus