Kursus afsluttet

Frigør stemmen i et lydpanorama sammen med andre efterår 23_2

Frigør stemmen i et lydpanorama sammen med andre

Vi bliver alle født med en stemme der har uanede muligheder for udfoldelse. Mange  oplever dog i voksenlivet at stemmen føles begrænses og kan have en tendens til at blive udtryksløs og monoton. På kurset får du atter mulighed for at stifte bekendtskab med stemmens farverige univers af klange og udtryk.

Via udtryk vi alle dagligt gør brug af som f.eks. det at gabe og strække sig begynder rejsen. Stemmen skal have et afspændt grundlag at arbejde på, og det skaber vi ved at løsne op i kroppen, lave ån­de­drætsø­vel­ser, an­sigts­gri­mas­ser og sjove lyde. Vi skaber sammen et eks­pe­ri­men­ta­ri­um for lyd og udtryk for at undersøge hvad stemmen er for en størrelse og hvad den egentlig kan.


Vi vil arbejde med det at være stille og lytte for bedre at kunne lade os inspirere til at lave lyd sammen med de andre stemmer i rummet. Selv med helt utrænede stemmer kan der opstå en spændende im­pro­vi­sa­to­risk korstemning blandt deltagerne. Det sker når alle er afslappede og har sluppet de typiske hæmninger man ofte har med sig - og når man har vænnet sig til tanken om der ikke findes rigtige eller forkerte toner. For dig der måske har sunget i kor kan den spontane tilgang til stemmen også være en indsigtsrig oplevelse.

Lydpanorama foregår i hjemlige omgivelser og der serveres varm te under seancen. Hvis vejret er særlig godt en af gangene, kan det være vi går udenfor og arbejder med stemmen. 

Kursusdetaljer

Torsdag 2. november, 2023
Holdnr.: 1023207040
Egedal

12 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Marleen Lundvig

Salget er lukket

Kursus afsluttet