Klaver - Vejle

Jeg hedder Ulrika og underviser i klaverspil ved AOF i Vejle.
Jeg har diplomeksamen som pianist fra Det Jyske Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­um med studieår i Tjek­kos­lo­vaki­et, og jeg har undervist i klaver i rigtigt mange år, både på musik- og aftenskoler.
Alle, begyndere som viderekomne elever, har min interesse.

Der arbejdes individuelt med og ud fra den enkelte elevs forudsætninger og ønsker på at opbygge et godt teknisk og musikalsk fundament ved klaveret.
Selv om det tager tid at lære at beherske et instrument, sigter vi på hurtigst muligt at sætte dig i stand til at udøve din musik frit og selvstændigt, hvor du er her og nu.

Vi arbejder med noder, rytmer og teknik m.m. og bygger på din musikalske rejse henad vejen.

På dette forløb er der særlig fokus på netop din musikalske udvikling i 22,5 minutter pr. mødegang.

Kontakt underviser for at aftale tid på ulrikakjaer@hotmail.com eller 86295767.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 70 20 23 77 eller aftenskole@aofsydjylland.dk for at få en reduceret pris.

Kursusdetaljer

AOF Vejle, Sønderbrogade 34,1, 7100 Vejle
Onsdag, 09:30 - 14:00
16 lektioner, 16 mødegange
Onsdag 14. august, 2024
Hold nr.: 9124207112

1.600 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ulrika Lund Kjær

Jeg hedder Ulrika og underviser i klaverspil her ved AOF i Vejle. Jeg har diplomeksamen som pianist fra Det Jyske Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­um med studieår i Tjek­kos­lo­vaki­et, og jeg har undervist i klaver i rigtigt mange år, både på musik- og aftenskoler. Herudover har jeg også en or­ga­ni­stek­sa­men og har arbejdet en del år som organist med alle de tilhørende discipliner. Jeg er nu gået tilbage til det fag, som jeg holder mest af: At undervise i klaver, og alle, begyndere som viderekomne elever, har min interesse og er velkomne.

 

Samme kursus på andre tidspunkter

1.600 kr./person

Tilmeld kursus