Klaver på alle niveauer

Kla­ver­un­der­vis­ning på alle niveauer, også gerne begyndere - i alle aldre.
Vil du lære at spille klaver efter en fordybende og legende teknik, kombineret med den lette og syngende russiske kla­ver­tra­di­tion? Niels har samarbejdet mellem hjer­ne­halv­de­le­ne i fokus. Det fremskynder dine tekniske og musikalske resultater - altså kortere øvetid med større kvalitet. Sammen med Niels finder du netop din vej i musikkens indstudering. Han vil arbejde med hændernes kontakt med instrumentet, fingersætning, rytme, dynamik og udtryk, og du kan spille forskellige stilarter efter ønske. Der arbejdes med becifringsspil, gehørspil, improvisation, firhændigt eller akkompagnement. Teoretisk arbejdes med musikkens form, harmonier/akkorders opbygning, skalatyper, nodelæsning mm. Teknikken her henvender sig til alle typer uden at begrænse.
Denne undervisning er ikke aldesafhængig.
Kontakt underviser Niels Lolck Madsen for nærmere oplysning om indplacering og un­der­vis­nings­tids­punkt på tlf. nr. 93961344.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre, Højnæsvej 63, 1. sal, 2610 Rødovre
Torsdag, 10:00 - 19:00
10 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 7224207528

2.350 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Niels Lolck Madsen

Niels Lolck er uddannet af Bohumilla Jedlichova DK, Istvan lanthos Budapest og Thomas Vestenholz DK, mesterkurser hos Marek Drevenovski, Titiana Nikoleva. Han har optrådt som solist i or­ke­ster­sam­men­hæn­ge i musikhuse, på slotte og i kirker. Danner duoen Contrasto med Marit Hansen. Mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring. Han har specialiseret sig i at videreudvikle nye ko­or­di­na­tions­tek­nik­ker i forbindelse med in­stru­men­ta­lun­der­vis­ning, specielt klaver og violin.

2.350 kr./person

Tilmeld kursus