Klaver eller guitar for alle niveauer

Drømmer du om at mestre kunsten at spille guitar eller klaver? Så er solo undervisning hos AOF med vores erfarne underviser Bozena Wetchacz det helt rigtige valg for dig.

Med 22,5 minutters individuel undervisning hver uge får du mulighed for at fokusere helt og holdent på dine personlige mål og behov inden for musik. Bozena Wetchacz er en dygtig og engageret underviser, der skræddersyr undervisningen til dig og dine ønsker, uanset om du er begynder eller øvet.
 Du kan lære at spille både rytmisk og klassisk musik. Uanset om du foretrækker at lære at spille efter noder, tabulatorer eller becifringer, kan vores erfarne undervisere hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder på instrumentet.
Udover at lære at spille musikstykker, vil du også få en basal viden om musikteori og rytmelær, som vil styrke din forståelse for musikkens opbygning og struktur.

Uanset om du ønsker at blive bedre til at spille klassisk musik, pop, rock eller noget helt fjerde, kan Bozena Wetchacz guide dig på vejen til at opnå dine musikalske ambitioner. Hun har mange års erfaring med undervisning og formår at skabe en inspirerende og positiv un­der­vis­nings­op­le­vel­se for alle sine elever.

Tilmeld dig solo undervisning med Bozena Wetchacz i dag og tag det første skridt mod at blive en bedre guitarist eller pianist. Vi glæder os til at se dig på AOF!


Kursusdetaljer

Vestervangskolen, Stadionvej 81, 2600 Glostrup
Torsdag, 16:00 - 19:15
18 lektioner, 18 mødegange
Torsdag 15. august, 2024
Hold nr.: 2424207055

1.585 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bozena Wetchacz

Jeg er klassisk guitarist, uddannet på Det Kongelige Danske Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­um i København ved Lars og cembalo som bifag ved Karen Englund .
Udover mange års erfaring som underviser er jeg aktiv koncert guitarist med to anmelderroste soloalbums i bagagen og founder/producer af Guitar& Friends koncertrækker hvor jeg samarbejder med jazzmusikere og operasangere.

Bozena Wetchacz 

Klassisk Guitarist

Tlf : +45 31160896

Web : http://www.bozenawetchacz.com

1.585 kr./person

Tilmeld kursus