Klaver

Undervisningen tilstræber

- at skabe glæde ved spillet! Det vil sige, at undervisningen tilpasses individuelle interesser og behov, så du føler glæde og entusiasme ved at spille klaver, og ser frem til hver lektion.

- at fremme selvstændig læring. Du rustes med redskaber og teknikker, der styrker din evne til at lære selvstændigt og udforske klaverets verden.

- fokus på at opbygge forståelse for musikteori og tekniske færdigheder, der støtter dig i at udtrykke dig kreativt og frit gennem klaverspil.

Der er også plads til dine input, ideer og ønsker i forhold til hvad undervisningen skal bestå af. Det kunne f.eks. være, at vi tog udgangspunkt i et specifikt stykke musik, som du kommer med, og som vi så bruger til at udforske mu­sik­te­o­re­ti­ske koncepter, så som noder og akkorder mm.

Undervisningen foregår som so­lo­un­der­vis­ning med 25 min. pr. elev.
Un­der­vis­nings­tid oplyses ca. 8 dage før kursusstart.

Kursusdetaljer

Kildegården, Musikkens Hus, Kildegården 6B/6C, 4000 Roskilde
Tirsdag, 18:00 - 21:00
30 lektioner, 15 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 7024207066

2.145 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Emil-Alexander Olsen

Med 15 års erfaring som klaverspiller og et diplom fra MGK-Sjælland (3-årigt forløb), har Emil opnået en omfattende forståelse for musikkens verden. Tidligere undervist i disse discipliner og formidlet musik i diverse sammenhænge i løbet af de seneste 4 år, både privat, i grundskolerne og på musikskole.

Samme kursus på andre tidspunkter

2.145 kr./person

Tilmeld kursus