Klaver

Uanset om dine hænder aldrig har rørt en tangent, om barndommens kla­ver­un­der­vis­ning er helt glemt, eller om du faktisk er lidt af en klaverhaj, der bare gerne vil være endnu bedre, så er Op på tangenterne et sjovt udfordrende og musikalsk bidrag til din kreative side. Vi spiller klassiske værker fra alle perioder af musikhistorien, un­der­hold­nings­san­ge og viser og kaster os måske ud i lidt jazz, hvis du er frisk på det, ligesom becifringsspil kan indgå. 2 deltagere pr. lektion (45 min.)
Kontakt undervisere for aftale om mødetid og sted inden endelig tilmelding.

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Torsdag, 19:00 - 19:22
5 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 8. februar, 2024
Hold nr.: 414458

1.475 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kåre Duhn

Jeg er uddannet i biologi og musikvidenskab fra Københavns Universitet men har stort set kun brugt musikken. Jeg blev omskolet til organist da der var mere fremtid i det end i at være arbejdsløs biolog; jeg arbejder nu som freelance organistvikar.
Jeg gik til violin og lærte mig selv at spille klaver og harmonium som barn. Min far købte en mandolin billigt i Magasin, og jeg købte senere den første guitar for mine kon­fir­ma­tions­ga­ve-penge. Jeg spiller i det hele taget på en masse forskellige instrumenter, jeg har en stor samling og har undervist i mange af dem. Jeg har spillet klassisk og folkemusik i mange sammenhænge og har sunget både i rytmiske og klassiske kor. For tiden spiller jeg mandolin i Spillefolket (tidligere kendt som Folkets Hus Spillemænd) og synger i Studenter-Sangforeningen.
Jeg har undervist i AOF siden min studietid. Jeg tager altid udgangspunkt i elevens interesser og ønsker til repertoire. Jeg synes det er lige spændende at undervise begyndere der starter på helt bar bund, og de der kan en del i forvejen. Kontakt til Kåre: Tlf. 22 98 10 52 mail: kduhn@city.dk Kåres hjemmeside https://duhn.nu/

1.475 kr./person

Tilmeld kursus