Kursus afsluttet

Harmonika

Harmonikaen er meget mere end et sø­mand­s­in­stru­ment. Og harmonikaen er langt fra på vej væk fra den musikalske scene.
Instrumentet er tværtimod et helt lille orkester i sig selv med melodi, rytme og harmoni, og samtidig er det et utrolig taknemmeligt instrument, for det tager ikke lang tid at opnå et til­fredstil­len­de resultat.
Lær at spille numre fra forskellige genre, som du selv er med til at bestemme, eller du kan melde dig til for at forbedre dit nuværende har­moni­ka­ni­veau.

Undervisning mandag, tirsdag eller onsdag efter aftale med underviseren.
Kontakt underviser inden endelige tilmelding.
2 deltagere pr. lektioner (45 min.)

Kursusdetaljer

Mandag, 16:00 - 20:00
10 lektioner, 10 mødegange
Mandag 26. februar, 2024
Hold nr.: 414500

8 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Leif Svensson

Leif Svensson. Er uddannet musikpædagog fra Det kgl. danske Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­um. Har mange års erfaring fra undervisning på musikskoler, aftenskoler, højskoler, weekendkurser og workshops.
Speciale: Akustisk musik på gode, traditionelle instrumenter som klaver, harmonika og guitar.
Underviser især i klassisk musik og folkemusik, men også mere rytmiske genrer, samt solosang til eget akkompagnement. I undervisningen lægges der vægt på den individuelle vejledning. Der tages hensyn til den enkeltes niveau og behov. Musikteori og noder bliver forklaret og indlært grundigt. Samtidig arbejdes der hen imod, at eleven også bliver i stand til at frigøre sig fra noderne. Repertoiret vælges altid i samråd med eleven.

Salget er lukket

Kursus afsluttet