Lær at spille guitar - solo

Jeg er en passioneret og erfaren guitarist med en livslang kærlighed til musik. I over 30 år har jeg undervist i klassisk guitar hos AOF, og det har været en fantastisk rejse at dele min viden og passion med andre.

Guitaren er, i mine øjne, et af de mest fascinerende instrumenter. Den er let at komme i gang med, men dens mange facetter giver uendelige muligheder for udforskning og udvikling. Min egen musikalske rejse startede som 10-årig, hvor jeg begyndte at modtage guitartimer. Siden da har jeg udvidet min horisont ved også at lære kontrabas.

På mit kursus vil du lære alt fra becifringslære (akkorder) og nodelære til tabulator (tabs). Du får mulighed for at spille og synge til forskellige melodier, riffs og figurspil. Uanset om du er begynder eller øvet, er det dig som kursist, der er i centrum.

Undervisningen er hovedsageligt individuel, hvilket betyder, at du får ene­un­der­vis­ning tilpasset dine behov og niveau. Holdet opdeles efter tidspunkter, der passer bedst til alle kursister, så vi sikrer en fleksibel og personlig læ­rings­op­le­vel­se.

Kom og del din musikalske rejse med mig – jeg glæder mig til at hjælpe dig med at udforske guitarens mange facetter!

Kursusdetaljer

Søndergades skole, Søndergade 40, 9700 Brønderslev
Mandag, 18:00 - 19:40
24 lektioner, 12 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 0824207002

1.176 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Hans Ole Pedersen

Jeg finder stor glæde i at undervise i guitar, som jeg har gjort i over 30 år hos AOF. Jeg har i min undervisning fokus på den enkelte og dennes udvikling.

Hvis du har spørgsmål til min undervisning er du velkommen til at kontakte mig på 30 62 68 57.

1.176 kr./person

Tilmeld kursus