Heavy metal-guitar for begyndere

Du vil lære at spille numre af store kunstnere som Ozzy Osbourne og Metallica, og du kommer til at lære teknikker som down strokes, alternate picking, palm muting og pinch harmonics. Du behøver ikke at have særlig meget erfaring med guitaren for at deltage, bare du har en interesse i heavy metal og selvfølgelig en elguitar, da alt, vi gennemgår, foregår på elguitar.
Du behøver ikke at medbringe forstærker her, kun din egen guitar er nødvendig.
Du kommer til at kunne spille efter backing tracks eller med andre musikere, når du har deltaget på dette hold.

Du skal medbringe din egen Guitar.

Der undervises 2 kursister sammen i 45 min. Hvis du har spørgsmål til undervisningen kan du kontakte underviseren Niels Vejlyt på mail:nielsvejlyt@gmail, samt aftale tidspunkt.

Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Birkedommervej 43, 2400 København NV
Torsdag, 16:00 - 21:00
14 lektioner, 14 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 4824207308

1.235 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Niels Vejlyt

Jeg Niels Vejlyt har undervist i guitar siden start halvfemserne og professionelt siden sluthalvfem- serne. Jeg har undervist både privat og kommunalt og på Rytmisk center.
Fungeret som guitarcoach for guitarister på Konservatoriet og for prof­fes­sio­nel­le studiemusikere, for professionelle turnerende guitarister.Jeg har også turneret med mit eget band her i landet og internationalt.
Jeg har arbejdet som studiemusiker og som turnerende guitarist for internationale navne. Jeg har udgivet 13 albums under forskellige band navne og mit eget navn. Jeg har udgivet 8 guitarbøger og udgivet over 40 vi­de­opro­gram­mer/dvd’er. !

1.235 kr./person

Tilmeld kursus