Guitar og folkeinstrumenter

I folkemusik bruges en bred vifte af instrumenter, og på dette hold kan vi tilbyde undervisning i: guitar/ukulele, mandolin/violin, bratsch/tenorbanjo. Lær akkorder og melodispil helt fra bunden. Vi gennemgår grundteorien ud fra dine forudsætninger og ønsker, og du lærer lette, velkendte melodier, som du føler dig tryg ved og samtidig kan nyde at spille. Undervisning i no­de­skriv­nings­pro­gram­mer til computer kan evt. indgå i undervisningen: Gra­tis­pro­gram­met Lime, det professionelle program Finale eller det særlige guitar-nodeprogram, Guitar Pro, til noder og tabulatur for alle stren­ge­in­stru­men­ter.

2 deltagere pr. lektion (45 min.)
Kontakt undervisere for aftale om mødetid.

Kursusdetaljer

Trørødskolen, Gl. Holtevej 2, 2950 Vedbæk
Tirsdag, 18:30 - 21:00
10 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 6. februar, 2024
Holdnr.: 414454
Nordsjælland

1.475 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kåre Duhn

Jeg er uddannet i biologi og musikvidenskab fra Københavns Universitet men har stort set kun brugt musikken. Jeg blev omskolet til organist da der var mere fremtid i det end i at være arbejdsløs biolog; jeg arbejder nu som freelance organistvikar.
Jeg gik til violin og lærte mig selv at spille klaver og harmonium som barn. Min far købte en mandolin billigt i Magasin, og jeg købte senere den første guitar for mine kon­fir­ma­tions­ga­ve-penge. Jeg spiller i det hele taget på en masse forskellige instrumenter, jeg har en stor samling og har undervist i mange af dem. Jeg har spillet klassisk og folkemusik i mange sammenhænge og har sunget både i rytmiske og klassiske kor. For tiden spiller jeg mandolin i Spillefolket (tidligere kendt som Folkets Hus Spillemænd) og synger i Studenter-Sangforeningen.
Jeg har undervist i AOF siden min studietid. Jeg tager altid udgangspunkt i elevens interesser og ønsker til repertoire. Jeg synes det er lige spændende at undervise begyndere der starter på helt bar bund, og de der kan en del i forvejen. Kontakt til Kåre: Tlf. 22 98 10 52 mail: kduhn@city.dk Kåres hjemmeside https://duhn.nu/

1.475 kr./person

Tilmeld kursus