Guitar

Vil du lære at spille guitar? Så start nu!

Der lægges vægt på guitarspil, som man kan synge til.

Det kræver ikke nodelæsning, men træning i akkorder, basgange, anslag og fingerspil.

Melodier: I første omgang skal det være ret simple melodier; men når der er udviklet en vis sikkerhed i brug af akkorder og anslag, bliver der mange muligheder - lige fra Stones, Beatles og Joan Baez, via The Band og Kim Larsen til Bryan Adams, Lis Sørensen og Shakira.

Med andre ord: Det er muligt at arbejde med meget forskellige stilarter. Så hvis du er "let øvet" - eller meget øvet -, kan det være dér, vi starter.

Du har mulighed for at vælge at blive undervist i henholdsvis 22,5 minutter (en halv lektion), eller i 45 minutter (en hel lektion). Prisen gælder for en halv lektion!

Du har ligeledes mulighed for at starte op midt i et forløb.

Kontakt underviseren Arne Møller på arnesan12@gmail.com for aftale om mødetidspunkt

Kursusdetaljer

Arne Møller, Lille Værløsevej 74, 3500 Værløse
Onsdag, 16:00 - 20:00
5 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 25. september, 2024
Hold nr.: 2024207000

1.475 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Arne Møller

Underviser især i at bruge guitarens mange muligheder som akkompagnement til sang. Der lægges ikke vægt på noder, Heavy Metal eller klassiske numre, men på ganske almindelige beat-, folk-, pop- og rockmusiknumre. Til gengæld har den spanske guitar et hav af muligheder, bl.a. i form af rytmiske anslag, fingerspil, basspil og melodispil.
Jeg fik som 14-årig min første guitar ("my first real six-string") i form af en lille Frelsens-Hær guitar med stålstrenge. Det tog mange år at få det til at lyde af noget som helst.
Det hjalp at gå på højskole, det hjalp at The Beatles, The Band, Bob Dylan og Joan Baez var populære, og det hjalp, at det var normalt at mødes for at skråle løs.
Men den egentlige rutine i at få det til at lyde godt (næsten hver gang) kom med de 39 år som fol­ke­sko­le­læ­rer. Det gav rigtigt fine muligheder for at udvikle spillet i forbindelse med lejrskoler og teater/musicals. Noget af det, jeg blev virkeligt god til, var få én guitar til at være tilstrækkelig akkompagnement til 25 sangglade 15-årige.
Det hjalp også at finde frem til de rigtige "riffs", fingerspil og rytmer, så man let kan genkende melodien, allerede før sangen starter. Og det hjalp at finde frem til de rigtige becifringer, frem for det elendige hø, man ofte finder i nogle lærebøger og især på nettet.
Siden 1980 har jeg undervist voksne i guitarspil - med stigende held.
Kontaktinfo:

1.475 kr./person

Tilmeld kursus