Guitar

På dette hold vil du lære det helt basale på en guitar som åbne akkorder, fingerspil og at stemme guitaren, men der lægges vægt på at du kommer igang med faktisk at fåmusik ud af guitaren så hurtigt som muligt, det vil sige materialet vi går igennem er arrangeret sådan at du kan spille dine første sange inden for få lektioner.

Du skal medbringe din egen Guitar.

Der undervises 2 kursister sammen i 45 min. Hvis du har spørgsmål til undervisningen kan du kontakte underviseren Niels Vejlyt på mail:nielsvejlyt@gmail.

Kursusdetaljer

Nørrebro Park Skole, Jagtvej 34, 2200 København N
Tirsdag, 16:00 - 22:00
6 lektioner, 6 mødegange
Tirsdag 14. maj, 2024
Hold nr.: 4824107305

525 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Niels Vejlyt

Jeg Niels Vejlyt har undervist i guitar siden start halvfemserne og professionelt siden sluthalvfem- serne. Jeg har undervist både privat og kommunalt og på Rytmisk center.
Fungeret som guitarcoach for guitarister på Konservatoriet og for prof­fes­sio­nel­le studiemusikere, for professionelle turnerende guitarister.Jeg har også turneret med mit eget band her i landet og internationalt.
Jeg har arbejdet som studiemusiker og som turnerende guitarist for internationale navne. Jeg har udgivet 13 albums under forskellige band navne og mit eget navn. Jeg har udgivet 8 guitarbøger og udgivet over 40 vi­de­opro­gram­mer/dvd’er. !

525 kr./person

Tilmeld kursus