Blæseinstrumenter og trommer

Undervisningen foregår som so­lo­un­der­vis­ning.
En lektion varer 25 minutter.            
Tidspunktet aftales med læreren. Ring og aftal med John på 40135667 eller mail på Johndk@johndanmark.dk             
Instrument angives ved tilmelding.
Saxofon
Saxofonen er et dejligt instrument med en lækker klang, og et godt begynder instrument, da det har en stor klang og er rimeligt nemt at håndtere. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Der er lavet meget musik for sax grupper, duetter m.m.
Klarinet
Klarinetten er et fantastisk lækkert instrument, både til klassisk musik, men også til jazz. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Der er lavet en del musik for Klarinet og fløjte. En rigtig god sammensætning.
Tværfløjte
Tværfløjten er et fornemt instrument. Klangen er som et lækkert glas rødvin, farvestrålende, fyldig og rund. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Tværfløjten er velegnet til klassisk, folkelig og gedigen dansk musik.
Trompet
Trompeten er et unikt instrument til mange formål. Med sine 3 ventiler er det en sjov kombination, der skal til for at spille en melodi. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Trompeten er velegnet til klassisk, jazz og anden god musik. Du kan købe et dæmpersystem, så du sagtens kan øve i en lejlighed, uden at genere dine omgivelser.
Trommer
Trommesæt er en drøm at lære og spille på, både som barn eller som voksen. Trommeslageren er faktisk en meget vigtig brik i et band, det er ham/hende der bestemmer tempoet. Du kommer til at lære de mest almindelige rytmer fra bunden af, sjove    figurspil, trommehvirvel og meget andet. Et trommesæt fås også elektronisk, så du kan øve i en lejlighed, uden at genere dine omgivelser.

   

Kursusdetaljer

Gåsetårnsskolen, Marienberg, Parkvej 12, 4760 Vordingborg
Mandag, 15:00 - 18:02
Mandag, 15:00 - 17:35
41,5 lesson,{"count": 41,5 }, 12 mødegange
Mandag 8. januar, 2024
Holdnr.: 9423207071
Østsjælland

1.195 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

John Nielsen

1.195 kr./person

Tilmeld kursus