Lær at spille på guitar eller ukulele i Silkeborg

Som guitar og ukulele entusiast, kan jeg kun fortælle dig, at du vil få en helt speciel oplevelse, ved at prøve og lære at spille på enten en guitar eller ukulele. Ikke alene får du en bedre rytmisk sans, men samtidig en helt anden glæde ved musik generelt.
 
Guitar:
Hvis du er nybegynder, så vil du starte på akustisk guitar med enkle sange, lærer få akkorder og strums at kende. Derefter vil jeg gøre det lidt mere avanceret for dig, men samtidig lære dig at spille store numre fra kunstnere som The Beatles og Kim Larsen. Er du øvet eller med megen erfaring, har du mulighed for at spille elektrisk inden for rock, pop, blues og country.

I min undervisning lægger vi klart mest vægt på det praktiske i undervisningen, men du vil også få et godt omfang af teori ind under huden. Jeg som underviser, vil tilrettelægge undervisningen, så den foregår "sam­men­spils­ag­tigt". Når du er blevet mere erfaren, får du også muligheden for selv at vælge numre, så undervisningen bliver tilpasset dit behov og dine ønsker.

Ukulele:

Med de fire strenge, som gør det en anelse lettere, vil du komme hurtigt i gang og nemmere lærer et par akkorder at kende. Her vil du som nybegynder, ligeledes starte med meget simple numre. Undervejs i dette forløb vil vi også komme til at kaste os ud i og spille nogle numre fra ovenstående kunstnere, samt fra Rasmus Seebach og Shu-bi-dua, mv.

Ukulelen er blevet et meget populært instrument. Den dukker blandt andet op i mange talentshows, hvor den indgår som et simpelt ak­kom­pag­ne­ren­de instrument. Når du i løbet af undervisningen bliver bedre til at spille, får du også mulighed for selv at vælge numre, så dit behov og dine ønsker kommer i fokus.

Du har mulighed for at vælge at blive undervist i henholdsvis 22,5 minutter (altså en halv session), eller hel session på de 45 minutter. Dette kan foregå både individuelt eller i hold. Du har ligeledes mulighed for, at starte op midt i et forløb.

Tidspunkter:

Mandage og tirsdage kl. 14.00-18.00
Onsdage kl. 11.00-18.00
Torsdage kl. 14.00-18.00    
Fredage kl. 14.00-17.00

Kontakt underviseren Peter Smed Andersen på tlf. 2215 2962 eller e-mail: plp_records@yahoo.dk for aftale om mødetidspunkt.

 

Kursusdetaljer

Bjørnholts Musikskole, Lundsgade 18, 8600 Silkeborg
Torsdag, 16:00 - 18:00
20 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 15. august, 2024
Hold nr.: 7424207059

1.200 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Peter Smed Andersen

1.200 kr./person

Tilmeld kursus