Musik/Sang/Drama

Musik/Sang/Drama

Vil du også kunne synge eller spille de bedste sange på dit yndlingsinstrument? Styrk dine musikalske evner med musikundervisning hos AOF. Der er kurser for både begyndere og øvede i alle genrer. Her finder du også dramaundervisning og korsang. 

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Start til musikundervisning hos AOF

Vil du gerne blive en bedre musiker? Så kan du starte til et musik kursus hos AOF. Vi har undervisning til alle niveauer, så uanset om du vil spille guitar, klaver eller et tredje instrument, så har vi kurser i musik i hele landet. Musikken skaber glæder hele livet igennem, og det er aldrig for sent at gå til musikundervisning.

Uanset erfaring så kan du også lære sang, musikteori, nodelære, komposition og hørelære. I oversigten kan du se alle de musik kurser, AOF har på programmet. Du kan enten lære i fællesskab med andre eller til ene-undervisning. Du får mulighed for at fordybe dig og blive bedre til at komponere musik.

Syng med et kor eller start til undervisning alene

Undervisningen fungerer sådan, at den tager udgangspunkt i hvilket niveau de forskellige kursister er på, og hvad de er interesserede i at lære. På kurset lærer du at synge eller spille sange, som du gerne vil øve dig på. Du kan gå til kor og synge i fællesskab med andre. Eller du kan starte til undervisning alene med dit foretrukne instrument, om det er stemmetræning, guitaren eller trommer, der gør dig glad.

Kurserne har alle fokus på musik, hvor du får en blanding af teori og praktiske teknikker. Meget af undervisningen foregår dog sideløbende derhjemme, hvor du øver dig på de ting, du har lært. Det kræver tålmodighed at blive god til at spille musik, men du er godt på vej ved at starte til et kursus.

Lær at spille et instrument

Hos AOF kan du lære at spille dit ønskede instrument.

Du kan eksempelvis lære at spille:

Uanset om du har spillet før eller ej, så har vi hold til begyndere og øvede. Undervisningen klæder dig på til at kunne spille grundlæggende toner og lærer dig at spille melodier og sange. Du lærer teknik, og hvis du bliver rigtig god, kan det også blive en fremtidig start på et band eller en karriere. Du kan spille mange genrer, det kan være jazz, rock eller noget alternativt musik.

Find de rette musik-kurser hos AOF

Nysgerrig på at tilmelde dig et kursus i musik? Så er der tilmelding under de forskellige hold i oversigten her på siden. Musik er til alle niveauer, og det er noget, man kan udvikle hele livet.

Find et kursus nær dig i musik.