Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at overlægens veltalende søn fra Falster og håndværkerens rodehoved af en knægt fra Frederiksværk skulle finde sammen i et nært venskab; i radiostudiet, på festi­val­plad­ser, backstage, på fod­bold­sta­dio­ner og privat.

De fandt fællesskabet i mu­sikin­ter­es­sen, for­mid­lings­ly­sten og deres uhøjtidelige selvironi. På den måde mødte de radiolytterne, der tog dem til sig og de har mødtes lige naturligt med stjerner og berømtheder som med festi­val­fri­vil­li­ge og publikummer.

Sammenlagt har de ca. 80 års erfaring med radio og har masser af historier om møder med Kronprinsen, Kim Larsen, Michael Laudrup, Tina Dickow, Sanne Salomonsen og et hav af andre danske og internationale personligheder. Ved siden af ra­di­o­kar­ri­e­rer­ne har de også erfaring med tv, film, fold­bold­bran­chen og ikke mindst musikbranchen, der bidrager til deres store samling af sjove og rørende anekdoter.

Når man insisterer på at prøve med sandheden, skal det heller ikke være en hemmelighed, at de begge har gennemlevet perioder, hvor de har løjet for sig selv. På hver deres måde, har de kæmpet med misbrug. De har været igennem opgør med alkoholmisbrug og invaliderende overvægt, men er kommet igennem det og er klar til at tale om det. Også her under dogmet; "Vi kunne jo prøve med sandheden”

Kursusdetaljer

Biblioteket Rentemestervej, Rentemestervej 76, 2400 København NV
Onsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 24. april, 2024
Hold nr.: 4824111003
AOF Center Storkøbenhavn

125 kr./person

122 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe

125 kr./person

Tilmeld kursus