Kursus afsluttet

Mette Grith Stage - Forsvarsadvokaten

Mød den kendte for­svar­sad­vo­kat Mette Grith Stage, som på foredraget tager publikum helt tæt på de mange straffesager og klienter, hun har haft igennem årene.

 

Mette Grith Stage har tidligere været anklager ved politiet og statsadvokaten, og er i dag indehaver af Stage Advokatfirma, som har landet største afdeling for straffesager.

 

Som for­svar­sad­vo­kat har man både sin daglige gang i landets arrester og fængsler, man kommer tæt på samfundets skyggesider og færdes hjemmevant i de danske retssale. Mette Grith Stage har været forsvarer i nogle Dan­marks­hi­sto­ri­ens mest spektakulære straffesager, så som: Kundbypigen, sagen om morfaren, der skød en advokat, terrorangrebet på Krudttønden og grup­pe­voldtæg­ten fra Fredericia Banegård.

 

Kom tæt på den karismatiske Mette Grith Stage, som aldrig holder fri og altid er klar til at give sine klienter det bedste forsvar.

 

Om Mette Grith Stage

 

Advokat Mette Grith Stage har gennem mange år udelukkende beskæftiget sig med straffesager. Stage indledte sin karriere i Ju­stits­mi­ni­ste­ri­et, hvorefter hun blev anklager i politiet og hos statsadvokaten, og i 2006 skiftede hun side og blev for­svar­sad­vo­kat.

 

Mette Grith Stage er i dag en meget efterspurgt for­svar­sad­vo­kat med møderet for Højesteret, og hun har været forsvarer i en lang række spektakulære straffesager. Hun har eget advokatfirma med afdeling flere steder i landet.

Kursusdetaljer

Trekanten, Sebbersundvej 2 A, 9220 Aalborg Øst
Torsdag, 19:00 - 21:00
2 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 21. september, 2023
Holdnr.: 9723211007
Aalborg

147 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Mette Grith Stage

Salget er lukket

Kursus afsluttet