Kunstig intelligens: Et værktøj til jeres arbejdsliv

Underholdende foredrag med inspirerende og konkrete eksempler

Et værktøj uden lige
Forstå og udnyt en af tidens allerstørste teknologiske trends, kunstig intelligens. Det er et værktøj uden lige, man skal kunne tøjle og holde ved lige. For inden for de næste par år vil de fleste brancher og industrier have sin egen form for kunstig intelligens. Det handler blot om tid, og derfor handler det for jer om blive bedre til at forstå, hvad det er der kommer.
 
Tips til praktisk anvendelse
I dette oplæg vil I blive inspireret og guidet igennem af de mange overraskende, gode og sjove eksempler på kunstig intelligens, der er derude. I vil få nogle tips til bedre at kunne udnytte de forskellige værktøjer i jeres daglige virke, og I vil gå derfra med en viden og en færdighed, der kan styrke jeres fremtidige arbejdsliv. 

Øvelser med udvalgte kunstige intelligenser
Prøv kræfter med ChatGPT, Midjourney, Teachable Machine og flere udvalgte

David Guldager har i en lang årrække siddet på forreste række og ikke bare observeret, men også grundigt testet og analyseret de nyeste gadgets, teknologier og trends inden for tech-verdenen. Med en skarp forståelse inden for den teknologiske udvikling, har han også udviklet en stor viden om, hvad fremtiden meget vel ville kunne byde på.

Kursusdetaljer

Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 29. oktober, 2024
Hold nr.: 24218081

185 kr./person

100 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

David Guldager

185 kr./person

Tilmeld kursus