Kampen om Det Hvide Hus

Når amerikanerne vælger deres præsident, følger hele verden med. For det har global betydning, hvem der ender med at vinde den politiske post over dem alle.

Anders Agner udgav tidligere i år bogen ”Kampen om Det Hvide Hus”, der stiller skarpt på afgørende øjeblikke i kampen om magten i USA gennem de sidste 100 år - fra radioens gennembrud som massemedie og politisk virkemiddel til Donald Trumps voldsomme forsøg på at omgøre sit nederlag. I dette foredrag dykker han ned i nogle af de mange spændende og væsentlige fortællinger - blandt andet om, hvordan et fravalg af makeup kostede Richard Nixon dyrt i en tv-debat mod John F. Kennedy. Eller om Theodore Roosevelt, der overlevede et skudattentat, fordi han havde en tyk tale i inderlommen.

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com og en af landets mest benyttede USA-analytikere i både radio og tv. Han har dækket flere præsidentvalg fra nærmeste hold og formidler med sans for fascination, dramatik og afgørende detaljer, men også med et analytisk blik bag kulisserne i den største politiske manege.

Arrangementet udbydes i samarbejde med Aftenskoler & Biblioteker i Horsens Kommune

Foto: Kongressen.com

Kursusdetaljer

Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens
Onsdag, 19:00 - 21:00
2,5 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 9. oktober, 2024
Hold nr.: 3824211000

100 kr./person

23 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anders Agner Pedersen

100 kr./person

Tilmeld kursus