Derfor bliver Donald Trump præsident i USA igen

Foredraget er baseret på fored­rags­hol­de­rens rundrejser og store netværk i USA samt aktuelle politiske analyser af kampen om posten som USA´s præsident. Fored­rags­hol­de­ren konkluderer, at tidligere præsident Donald Trump ligger til at vinde præ­si­dentval­get tirsdag d. 5. november 2024. Det vil få alvorlig konsekvenser for demokratiet og retsstaten ikke bare i USA, men også i Danmark. Udgangspunktet er USA´s nye politiske virkelighed i et land, hvor næsten halvdelen af vælgerne stemte på Donald Trump ved præ­si­dentval­get i 2020, tror på hans påstande om, at der var tale om omfattende valgfusk, stadig støtter ham og kæmper hårdt for, at Donald Trump vinder præ­si­dentval­get d. 5. november 2024. Og uanset flere alvorlige retssager er Donald Trump sejrsikker, og hans vælgerbasis tror på sejr.

Fored­rags­hol­de­ren viser en række videoer og billeder og reflekterer over lighedspunkter mellem dagens politik i USA og i Danmark.

Det er et tema i foredraget, at som politik på topplan praktiseres i dag, handler det også om politikernes selvfrem­stil­ling og spin, altså om forsøg på at kontrollere medierne.

Kursusdetaljer

Fælleshuset på Slagteriet, Rugårdsvej 5, 5000 Odense C
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 8. oktober, 2024
Hold nr.: 6424211500

75 kr./person

176 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Steen Ole Hedelund

75 kr./person

Tilmeld kursus