Venteliste

Ærø Manifestet

Ærø Manifestet – længslen efter et meningsfyldt familieliv

Hvad er egentlig meningen? Det spørgsmål stiller Maj My Humaidan sig selv, når presset om at være på en bestemt måde eller leve op til nogle udefrakommende mål rammer hende eller hendes børn. For hvad er egentlig meningen med at skynde sig, hvis man så går glip af det hele undervejs? Hvad er meningen med at blive selvkørende som treårig, hvis man af netop samme grund ender med at bruge de næste årtier på at længes efter fællesskab?

Maj My føler en splittelse og undren ved den måde, vores samfund er indrettet, hvor op mod halvdelen af alle danskere fortryder den måde, de lever på og klimaet som fortsat råber på omtanke. Mange af de forventninger, vi har til os selv og vores børn, er konstruerede og vanvittigt svære at leve op til. Vi presser os selv og vores børn ned i skabeloner, som ikke passer til hele mennesker; kapper en hæl og klipper en tå for at få det hele til at glide lidt nemmere, alt imens noget trykker indeni, og en stemme hvisker: Er det her virkelig meningen med livet?

Men hvad skal f.eks. den enlige forsørger i byen stille op, når det ikke er en mulighed at flytte væk og blive selvforsynende? Ærø Manifestet findes også på 30 % – det meningsfulde liv i light-udgaven. Det er ikke en nødvendighed at klippe alle bånd, købe en bondegård og tage børnene ud af børnehaven.

Der er mange måder at leve et meningsfyldt liv og små ændringer kan skabe stor forandring. Vores muligheder for selv at tage ansvar og skabe en meningsfuld hverdag er mange, og ingen har nogensinde fortrudt, at de stillede spørgsmål ved normerne for at skabe de bedst mulige rammer for dem selv og deres familieliv.

Arrangementet udbydes i samarbejde med Aftenskoler & Biblioteker i Horsens Kommune

Kursusdetaljer

Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens
Onsdag, 18:00 - 20:00
3 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 17. april, 2024
Holdnr.: 3824111001
Horsens-Hedensted

100 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Maj My Humaidan

100 kr./person

Tilmeld venteliste