Kursus afsluttet

Okay, så lyver jeg nu?

Et underholdende og lærerigt foredrag om løgndetektion, myter om kropssprog og et unikt indblik i ef­ter­ret­nings­ver­de­nens teknikker.Et ansigtstræk, et tick, et ord – de fleste mennesker lægger ikke mærke til dem, men for adfærdsekspert Christian Brandt-Müller, fortæller det alt hvad han behøver at vide..."Okay, så lyver jeg nu?" er et af de spørgsmål som Christian, er blevet stillet mest i sin karriere, når han fortæller folk, hvad han arbejder med. Han lægger mærke til - og aflæser de signaler, som du ikke selv var klar over, du sendte, og han ved, hvordan han kan påvirke dig ud fra din adfærd. Foredraget er fyldt med masser af nyt indhold og læring omkring, hvordan du:
1. Aflæser andres nonverbale signaler,
2. Den rigtige meningen bag, hvad folk skriver eller siger
3. Skelner mellem fakta og myter om løgn og bedrag
4. Forstår de psykologiske modeller for sandhed og løgnOg ikke mindst ef­ter­ret­ning­s­tje­ne­ster­nes hemmelige teknik til, hvordan du får tilgang til vigtig eller sensitiv information uden at stille et eneste spørgsmål! Alt sammen i en videnskabelig kontekst.Hvad betyder det f.eks. når..
... tommelfingeren er skjult inde i hånden
... din kæreste synker før han/hun svarer på dit spørgsmål
... din chef trækker på skulderen
... en person bruger ordene faktisk, bare og lige
Og ikke mindst, hvordan en udtalelse kan få en person til at give dig information, som de ikke selv havde drømt om at give dig.Alt dette får du svar på i dette foredrag! Du vil få en indsigt i de teknikker, der dagligt bliver brugt at bl.a. FBI profilers, CIA, Navy Seals, Delta Force og ef­ter­ret­nings­of­fi­ce­rer på Guantánamo.
 
Om fored­rags­hol­de­ren: Christian Brandt-Müller
Christian Brandt-Müller er direktør og ho­ve­d­un­der­vi­ser hos Behavioural Intelligence Academy. Han er ekspert i nonverbal kommunikation, følelsesmæssig intelligens og strategic business intelligence herunder kommerciel elicitation, kropssprog og mikromimik, samt tro­vær­dig­heds­a­na­ly­se. Christians ekspertise er bl.a. nonverbal adfærd- og kommunikation, ansigtsudtryk- og mikromimik, ordanalyse og elicitation.

Kursusdetaljer

Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektion, 1 mødegang
Tirsdag 27. februar, 2024
Holdnr.: 6424111980
AOF Center Odense

29 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Christian Brandt-Müller

Salget er lukket

Kursus afsluttet