Indre forvandling

Ønsker du at forstå dine børn, din partner og dig selv bedre? Har du eller en af dine nærmeste stress, angst, depression eller lign.? Har du svært ved at leve et liv i glæde og forvandling?

Eller er du blot nysgerrig på en fortælling om en livshistorie, der får hårene på armene til at rejse sig? Indre forvandling er et foredrag, hvor ingen går hjem uden inspiration samt redskaber til et liv, hvor indre glæde er det nye fokus.

Glæd dig til at høre Sanne Juel Egelund fortælle hendes personlige historie om en opvækst med følelsesmæssig overlevelse, en mor med alkoholmisbrug, en fraværende far, et ødelæggende partnerskab, psykisk vold, dødsfald, sammenbrud, accept, overgivelse, tilgivelse, nære relationer, spiritualitet og indre power.

Gennem 4 årtier fortæller Sanne Juel Egelund om oplevede indsigter og en erfaret skjult indre kraft. En kraft alle mennesker har, en kraft som kan transformere og give den enkelte muligheden for at opleve en helt ny styrke og glæde i livet.

Sanne Juel Egelund giver i foredraget et perspektiv på, hvad indre forvandling betyder i relationen til dig selv, det universelle og til andre. Et perspektiv, som radikalt skiller sig ud fra den gængse forståelse af, hvad vi kæmper med som urmenneske i en digital og teknologisk tid.

Sanne Juel Egelund fortæller også om, hvorfor det er så vigtigt at forstå samt praktisere NÆRVÆR, da det er absolut afgørende for vores relationer, liv og fremtid.

Første del handler om fortiden, lige inden pause vil du opleve, hvad nærvær er, og anden del handler om indre forvandling – en guide til glæde.

Forvent en rejse i alle følelsernes afkroge, opdag hvorfor smerte er brugbart, og alt handler om dig.

Anbefales fra 14 år

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 27. august, 2024
Hold nr.: 6424211189

75 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sanne Juel

75 kr./person

Tilmeld kursus