Kursus afsluttet

Et inspirerende foredrag om at vælge lykken til!

Et inspirerende foredrag om at vælge lykken til!
På dette foredrag vil Kathrine fortælle om, hvordan det er muligt at passe på sig selv, når hverdagen banker på – indeni og udenfor kroppen. Hvordan roen kan skabes selv i kaos.

For let’s face it! Flere og flere beretter om angst, stress og frygt i hverdagen. Sund­heds­sty­rel­sen beretter om, at stress er den nye folkesygdom. Dette foredrag vil skabe bevidsthed om dine muligheder. Hvad kan du selv gøre, for at finde de lykkelige øjeblikke – uden at skulle vente på andre.
Du bliver gjort klogere på, hvordan kroppen er det direkte talerør til, hvordan du har det. Modtage en forståelse for kroppens signaler. Hvad er det rent faktisk ondt i maven, humørskift eller bankende hjerte kan være tegn på?

Og ikke mindst hvordan handle du på signalerne, og får sat den grænse, udtrykt dit behov, går med ma­ve­for­nem­mel­sen, finder din styrke.
Lade modet erstatte frygten! Modet til at gøre det, der gør dig glad, begejstret og motiveret – og endda lykkelig.

For hvad er lykke? Ingen lykke er ens, så kom med og bliv klogere på dit indre i et humørfyldt, let, frit og rummeligt rum.

Kathrine som afholder foredraget, er uddannet fysioterapeut, og har adskillige kurser/uddannelser indenfor kropslig bevidsthed, traume-terapi og forebyggelse. Kathrine har sit eget firma, hvor menneskers trivsel er i centrum.

Kursusdetaljer

Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Onsdag, 19:00 - 21:00
2 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 18. oktober, 2023
Holdnr.: 6223211916
Næstved og Susålandet

12 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Kathrine Dybdahl

Salget er lukket

Kursus afsluttet