Blind mand i Caminoland

Oplev "Blind Mand i Caminoland" – et inspirerende foredrag af 32-årige Edis Adilovic, som fra juli til august, gik den franske Camino helt alene. Kun ved hjælp af hans blindestok, hans talende telefon og hans evne til at spørge om hjælp har Edis, der er fuldstændig blind, fuldført den 800 km lange vandretur på den franske Camino, og hans historie er et levende bevis på, hvordan hjælpsomhed og samarbejde kan føre til utrolige resultater.

I dette foredrag deler Edis, med en blanding af humor og ærlighed, sin fantastiske rejse fra Saint Jean til Santiago. Igennem et underholdende, inspirerende og tankevækkende foredrag vil du blive taget med over bjerge, gennem byer og hen ad små stier. Hans evne til at bede om hjælp og acceptere den med ydmyghed, giver et dybt indblik i menneskelig samhørighed og den kollektive ånd, der findes langs Caminoens stier.

Edis' rejse er ikke kun en fortælling om personlig sejr, men også en fortælling om, hvordan vi alle kan overvinde barrierer gennem samarbejde og fæl­les­skabs­støt­te. Ved at dele sin erfaring, viser Edis, at uanset vores fysiske begrænsninger eller livs­omstæn­dig­he­der, kan vi opnå vores mål og drømme gennem fællesskabets kraft.

Bliv inspireret af en historie om utrættelig stræben og utallige eksempler på menneskelig godhed. "Blind Mand i Caminoland" er en påmindelse om, at når vi arbejder sammen og støtter hinanden, er der ingen grænser for, hvad vi kan opnå. Dette er ikke bare en fortælling om en blind mands rejse, men en hyldest til menneskehedens ubetingede hjælpsomhed og samarbejdets kraft.

Foredraget er planlagt i samarbejde med Dansk Blindesamfund – Fyn.

 

Kursusdetaljer

Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C
Torsdag, 19:00 - 21:00
1 lektion, 1 mødegang
Torsdag 11. april, 2024
Holdnr.: 6424111101
AOF Center Odense

75 kr./person

46 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Edis

75 kr./person

Tilmeld kursus