Afsluttet

Portvin og risalamande

Julen nærmer sig, og spørgsmålet er til­ba­ge­ven­den­de år efter år: hvad skal vi nyde til risalamanden juleaften.

Nu er smag og behag heldigvis forskellig, så derfor har vi samlet forskellige portvine, som vi mener kunne være en god ledsager til risalamanden.

AOF vil denne foredragsaften gennemgå og smage 6 forskellige portvine (ledsaget af risalamande og kirsebærsovs).

Undervejs gennemgår vi generelt hvilke portvine, der med fordel kan nydes til forskellige madvarer.

Fored­rags­hol­de­ren hjemmeside: po­rtvin­til­fol­ket.dk

Kursusdetaljer

Charlottenlund St. bygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Torsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 5. december, 2024
Hold nr.: 24218073

19 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Jan Andersen

Salget er lukket

Afsluttet