Portvin og risalamande
Samme spørgsmål hvert år til jul – Hvilken portvin skal nydes til risalamanden juleaften ?
Nu er smag og behag heldigvis forskellig, så derfor har vi samlet forskellige portvine, som vi mener kunne være en god ledsager til risalamanden.
AOF vil denne foredragsaften gennemgå og smage 6 forskellige portvine (ledsaget af risalamande og kirsebærsovs). Og til den heldige der finder mandlen er der naturligvis en mandelgave
Undervejs gennemgår vi generelt hvilke portvine, der med fordel kan nydes til forskellige madvarer.
Foredragsholderen hjemmeside: portvintilfolket.dk
Kursusdetaljer
Charlottenlund St. bygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Fredag, 17:00 - 19:00
1 lektioner, 1 mødegang
Fredag 14. november, 2025
Holdnr.: 25218073
300 kr./person
28 ledige pladserTilmeld kursus
Underviser
Jan Andersen
300 kr./person
Tilmeld kursus