Portvin og risalamande

Samme spørgsmål hvert år til jul – Hvilken portvin skal nydes til risalamanden juleaften ?

Nu er smag og behag heldigvis forskellig, så derfor har vi samlet forskellige portvine, som vi mener kunne være en god ledsager til risalamanden.

AOF vil denne foredragsaften gennemgå og smage 6 forskellige portvine (ledsaget af risalamande og kirsebærsovs).  Og til den heldige der finder mandlen er der naturligvis en mandelgave

Undervejs gennemgår vi generelt hvilke portvine, der med fordel kan nydes til forskellige madvarer.

Fored­rags­hol­de­ren hjemmeside: po­rtvin­til­fol­ket.dk

Kursusdetaljer

Charlottenlund St. bygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Fredag, 17:00 - 19:00
1 lektioner, 1 mødegang
Fredag 14. november, 2025
Hold nr.: 25218073

300 kr./person

28 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jan Andersen

300 kr./person

Tilmeld kursus