Ølforedrag/smagning - mørkt øl

Efteråret er i sin slutfase og derfor er det oplagt at smage på noget mørkt øl, som passer ekstra godt til årstiden. Vi skal gennem 7 forskellige ølstilarter, som er nøje udvalgt. De har alle det til fælles, at det er mørkt øl. Der vil både være øltyper, som er populære og oppe i tiden samt ældre stilarter, som trænger til at blive fundet frem og drukket noget mere af. Det mørke øl er vældigt populært for bryggerierne at brygge. Det er varieret og kan indeholde masser af forskellig tilsætning, hvor kun fantasien sætter grænser. Derfor vil deltagerne smage meget forskelligt og alsidigt øl.
Der vil være præsentationer af øllen og karakteristika. Vi kan love, at kursisterne smager øl, de ikke har smagt før. Desuden vil der være fortællinger fra øllets verden, så deltagerne har mulighed for at udvide horisonten indenfor ølverden.

Kurset er for alle, både dem som kender og drikker specialøl samt dem, der mangler at blive ordentlig introduceret til det.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre, Højnæsvej 63, 1. sal, 2610 Rødovre
Torsdag, 19:30 - 21:30
1 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 14. november, 2024
Hold nr.: 7224211011

195 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Søren Skov Petersen

Søren er næstformand i AOF. Har været ølentusiast i næsten 15 år. Arbejdede knap 3 år i ølbranchen. Har tidligere selv brygget øl, og har en generel bred viden og stor passion for special øl. Har deltaget i mange ølsmagninger tidligere og føler sig godt klædt på til at dele ud af sin viden. Har været aktiv i foreningslivet i over 16 år, og har derfor organisatorisk ballast ift. at facilitere arrangementer

195 kr./person

Tilmeld kursus