Kursus afsluttet

På tærsklen til det nye liv- ”Før vi ved af det vender lyset tilbage.”

Kom til en aften med oplæsning og fortælling om romanen ”Før vi ved af det vender lyset tilbage.” Når man bliver voksen og forlader sin barndoms snævre rammer – hvordan navigerer man så i det nye liv, mellem den gamle verden man har forladt, og den nye man forsøger at finde sine ben i?
Det er et spørgsmål, som forfatteren Sofie Due tematiserer i sin debutroman ”Før vi ved af det vender lyset tilbage.” Hovedpersonen, Leah, forlader en opvækst i Pinsekirken og flytter til København for at starte en ny tilværelse. Byen lyser af frihed og muligheder. Men kan hun – og vil hun – slippe alt det, hun kommer fra?

Med udgangspunkt i romanen og egne erfaringer vil Sofie Due tale om livet på den anden side af en religiøs opvækst: Om den komplekse trosrejse, og hvorfor der er behov for fortællinger om tro i dag. Hvad gør man af Gud, når man ikke længere ønsker at forholde sig til ham?
Hun vil også fortælle om sin skriveproces og vejen til debuten. Undervejs vil der være en kaffepause, og til slut vil der være mulighed for spørgsmål og samtale.

Om Sofie Due:
Sofie Due er uddannet forfatter fra det norske skriveakademi For­fat­ter­stu­di­et i Bø. Hun har også gået på Talentskolens toårige for­fat­ter­for­løb her i Næstved, hvor hun begyndte at skrive på den roman, der blev til hendes debut i august 2021 hos Lindhardt og Ringhof. Efter sin debut har hun taget en bachelor i Sprog og Litteratur og arbejdet som fored­rags­hol­der og skri­ve­un­der­vi­ser.

Kursusdetaljer

Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Onsdag, 19:00 - 21:00
2 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 11. oktober, 2023
Holdnr.: 6223211901
Næstved og Susålandet

8 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Sofie Due

Salget er lukket

Kursus afsluttet