Kursus afsluttet

Rundvisning hos Galschiøt - Odense N

Galleri Galschiøt - Et kunstværksted med aktiviteter og skulpturer

Galleri Galschiøt er et stort værksted på 2.500 m2, der fungerer som billedhuggeren Jens Galschiøts kreative base. Stedet er fyldt med kunstnerisk aktivitet og bugner af interessante aktiviteter, herunder bronzestøberi, kunstskoler, pile­flet­værk­sted, tv-studier, butik, skulpturpark og et stort kunstgalleri.


Kunstværker fra en internationalt anerkendt kunstner

Jens Galschiøt er en internationalt anerkendt kunstner, der er kendt for sine kunst­hap­pe­nings omkring humanismen. Hans mest kendte værker inkluderer opstillingen af 20 tonstunge Svinehunde overalt i Europa og den 8 meter høje Skamstøtte, der er opstillet i Hongkong (fjernet i 2021), Mexico og Brasilien. Galschiøt laver også mere æstetiske skulpturer og et væld af mindre skulpturer og smykker.


Foredrag og rundvisning i galleriet med kaffe og rødvin

Jens Galschiøt afholder foredrag og giver rundvisninger i Galleri Galschiøt, hvor besøgende kan opleve hans kunstværker og få et indblik i hans kreative proces. Rund­vis­nin­ger­ne inkluderer også kaffe og rødvin, så besøgende kan nyde kunsten og samtidig slappe af i det smukke galleri.


Kunst og kreativitet i særklasse

Kom og oplev en verden af kreativitet og kunstværker i særklasse. Uanset om du er interesseret i at se imponerende skulpturer eller bare mærke den kreative atmosfære, har Galleri Galschiøt noget for enhver smag. Besøg også det store kunstgalleri og få en unik oplevelse med kunst i højsædet.


Interesseret i flere foredrag? Så klik hér.

Kursusdetaljer

Galleri Galschiøt, Banevænget 22, 5270 Odense N
Torsdag, 19:00 - 21:00
1 lektion, 1 mødegang
Torsdag 28. september, 2023
Holdnr.: 6423210939
AOF Center Odense

13 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Jens Galschiøt

Salget er lukket

Kursus afsluttet