Venteliste

Giv dit liv et serviceftersyn

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks yderst begavede og dygtige TV-læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sund­heds­ma­ga­si­net”. Samtidig er Peter sund­heds­kor­re­spon­dent på TV Avisen og har været en sikker havn, når danskerne har haft spørgsmål om corona.

I dag er Peter ansvarlig for DRs oplysningssite om sundhed samt sund­heds­kor­re­spon­dent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Den sympatiske Peter Qvortrup får her rig mulighed for at bevise og vise sin store viden og formidle den til et alment publikum – hvilket er noget, han er aldeles dygtig til.

Peter kan meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd, både på skærmen og på scenen. Han er ekstremt publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han taler om. Peter Qvortrup optræder stadig som studievært og konferencier i DR-regi. Derudover har han ugentlig lægepraksis.

”Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra ”Lægens bord”, ”Ha’ det godt”, ”Diagnose søges” og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi”, siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling. I modsætning til Peters Tv-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et ser­vi­ce­ef­ter­syn. Det er aldrig for sendt at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen.

Foredraget afholdes i samarbejde med Randers Bibliotek, Sind og AOF Randers.


Ses vi!


Kursusdetaljer

Kulturhuset, Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, 8900 Randers C
Onsdag, 19:00 - 21:00
2 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 7. februar, 2024
Holdnr.: 6624111000
Randers

150 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Peter Qvortrup Geisling

150 kr./person

Tilmeld venteliste