Kursus afsluttet

Dobbeltforedrag: Sænk dit kolesterol – Alt om collagen

Dob­belt­fored­rag: Sænk dit kolesterol – Alt om collagen

v/ læge Jerk W. Langer

”Hvad kan jeg selv gøre?” spørger de fleste af os nok spontant, når lægen fortæller, at ko­leste­rol­tal­let er gået så meget i vejret, at medicin må overvejes. Eller hvis højt kolesterol rammer mange i familien, så man selv vil prøve at holde det på afstand. Over to millioner danskere har højt kolesterol. Og næsten lige så mange har forhøjet blodtryk. I sin nye bog 'Sænk dit kolesterol' fra Politikens Forlag viser Jerk, hvor vi kan opnå fantastisk gode effekter med simple ændringer i maden. Han vil vise os, at ko­leste­rol­ven­lig mad hverken er kedelig eller præget af afsavn.

Collagen er tidens mest populære tilskud, og Jerk fortæller os om, hvordan collagen er med til at holde kroppen rask og rørig, og hvordan vi kan spise os til det, både i lækker ko­leste­ro­leg­net mad, samt tage det som tilskud. Få tips til at klare træningen bedre, styrke knoglerne, og modvirke gigtproblemer. Gør collagen virkelig noget ved rynkerne? Og vidste du, at collagen også kan sænke kolesterol?

Bliv både oplyst, underholdt og inspireret med mange praktiske råd, gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger. Du kan spørge løs og mødes helt uden løftede pegefingre.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til adskillige bestsellere, bl.a. “21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Vært i flere tv-programmer. Han fortalte som den første herhjemme om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler sine råd til os i takt med den nyeste forskning.


Kursusdetaljer

VIA University College Randers, Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers C
Tirsdag, 18:30 - 20:30
2 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 21. november, 2023
Holdnr.: 6623211001
Randers

13 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Jerk W. Langer

Salget er lukket

Kursus afsluttet