Investér dig fri med bæredygtige aktier og bliv fremtidens vinder på aktiemarkedet

Vil du have råd til at investere i bæredygtige aktier? Og vil du lære, hvordan du selv kan komme i gang uden bankernes dyre in­ve­ste­rings­pro­duk­ter? Så er dette foredrag noget for dig.

De kommende vindere på aktiemarkedet bliver de virksomheder, som har en ansvarlig og bæredygtig indstilling til fremtiden. Det er de virksomheder er med andre ord en del af løsningen på fremtidens klimaproblemer.
Foredraget giver dig redskaberne til, hvordan du selv kan komme let og hurtigt i gang med at investere. Vi kommer omkring, hvad der reelt er bæredygtigt, og hvor man skal være opmærksom på greenwashing og spekulation.
Det handler om, at du skal investere efter de værdier, der er vigtige og væsentlige for dig. Vi skal finde frem til det, som giver mening for netop dig. For det er dine penge og dine beslutninger.

Vi kommer ind på, hvordan man laver afkast med god samvittighed, og at det er dig, der har ansvaret for, hvor du placerer dine penge. Pernille fortæller dig ikke om, hvilke konkrete aktier du skal investere i, men du bliver guidet og inspireret til handling mod et friere liv og en stærkere økonomi – gennem så bæredygtige investeringer som muligt med aktier i børsnoterede selskaber.
Foredraget henvender sig til: nye kommende investorer, men også til mere erfarne investorer, hvor den grønne omstilling og ansvarlighed betyder noget.

Om Pernille Wahlgren
Pernille Wahlgren er investor, forfatter og etnolog. I 2018 gjorde hendes in­ve­ste­rings­stra­te­gi med investering i aktier, hende økonomisk uafhængig, så hun sagde lønarbejdet op, og har siden med kurser, foredrag, seminarer og bøgerne Investér i livet og Investér bæredygtigt, lært andre at investere sig til økonomisk uafhængighed og maksimal frihed.

Læs mere på www.birkwahlgren.dk

Kursusdetaljer

Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C
Onsdag, 19:00 - 21:00
1 lektion, 1 mødegang
Onsdag 24. januar, 2024
Holdnr.: 6424111904
AOF Center Odense

150 kr./person

66 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Pernille Wahlgren

150 kr./person

Tilmeld kursus