Klimaændringer

Klimaændringer er uden tvivl et af de største natur- og miljøproblemer vi har i dag. Forskere har i flere årtier meldt ud, at vi burde passe på global opvarmning og skære ned på udledningen af drivhusgasser, men det har været svært at trænge igennem, for usikkerhed om konsekvenserne af stigende temperaturer har ikke været så synlige.
Indtil nu. For nu kan vi mærke den globale opvarmning og se dens virkninger som tørke, oversvømmelser og flere storme. Så nu snakker alle om klima, global opvarmning og CO2. Men hvor stort er problemet? Og kan vi gøre noget ved det? FN forudser bl.a., at verdenshavene stiger, dyrearter uddør, og at kraftige storme og monsunagtig nedbør hyppigere vil ramme bl.a. Danmark.
Hvordan vil den globale opvarmning påvirke flora og fauna bl.a. i Danmark og i Arktis? Hvad kan vi som enkeltpersoner og samfund gøre for undgå uønskede klimaændringer?
Uwe Lindholdt, som er biolog og kemiker og arbejder i Danmarks Na­tur­fred­nings­for­e­nings klimanetværk, vil prøve at give svar på disse spørgsmål.

Kursusdetaljer

Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre
Onsdag, 12:45 - 14:45
1 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 13. november, 2024
Hold nr.: 7224211064

150 kr./person

50 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Uwe Lindholdt

150 kr./person

Tilmeld kursus