Kom med bag krimiforfatterparets kreationer

Kom med bag kri­mi­for­fat­ter­par­ret Janni Pedersen og Kim Faber kreationer.

I dette fængslende foredrag inviterer det talentfulde ægtepar, med nogle af de seneste års mest omtalte krimier, jer med ind bag bøgernes sider. Fra deres første idéudveksling over en tallerken spaghetti en februaraften, til at blive internationalt anerkendte forfattere, deler parret generøst ud af deres rejse, erfaringer, og ikke mindst, de udfordringer og glæder, der følger med at skabe en krimiserie, når ens partner både er ens bedste kritiker og største støtte.

Foredraget byder på en unik kombination af indsigt i politiarbejde, retssager og ter­r­or­be­kæm­pel­se, parrets dybe kendskab til fortællende journalistik, og hvordan disse elementer væves sammen til at skabe medrivende fortællinger, der holder læserne fast til sidste side. Oplev hvordan to forskellige verdener – den professionelle og den private – smelter sammen og bliver til litterær magi, der har erobret læserhjerter i hele 10 lande.

Lad jer inspirere af parrets dedikation, kreativitet, og evne til at fortælle historier, der både vækker pulsen, engagerer og bevæger.

Kursusdetaljer

Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 24218071

185 kr./person

100 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Janni Pedersen Kim Faber

185 kr./person

Tilmeld kursus