Sådan spotter du en løgn v/Peer Kaae

Et præcist værktøj til at afdække løgn

Peer Kaae fortæller med udgangspunkt i be­st­sel­ler­bo­gen ”3 Er Løgnerens Tal” i dette foredrag om Statement Analysen, der er udviklet af CIA, og som er det mest præcise værktøj til at afdække om en person lyver. 
Der findes ikke gode løgnere, men kun dårlige lyttere…

Teknikken
Peer Kaae er uddannet Statement Analytiker. I dette foredrag sætter han jer ind i teknikken, som både CIA og Den Israelske Ef­ter­ret­ning­s­tje­ne­ste har udviklet til at gennemskue en løgner. På to timer får du alle redskaberne til at gennemskue bedrag – blot ved at analysere på de ord, som løgnerens hjerne vælger. CIA har nemlig afdækket en række mønstre i løgnerens sprog, som Peer Kaae sætter publikum ind i ved talrige eksempler.

Praktisk anvendelse
Peer Kaae vil med udgangspunkt i sin bestsellerbog ”3 Er Løgnerens Tal” også inddrage publikum - og vise statement-analysen i aktion - både i forhold til hverdagens løgne og hele vejen op til berømte true-crime-sager som mordene på Olof Palme og John F. Kennedy og mysteriet om den forsvundne pige Maddie McCann.

PEER KAAE, f. 1965, er journalist og forfatter. Ud over bestselleren Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej har han bl.a. skrevet 3 er løgnerens tal, Maries morder og Den dømte mand, for hvilken han blev indstillet til Cavling Prisen.

Kursusdetaljer

Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup
Onsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 30. oktober, 2024
Hold nr.: 24218043

185 kr./person

118 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Peer Kaae

185 kr./person

Tilmeld kursus