Allan og Julens traditioner - i SAS klubben

2 hyggelige timer med historiker og forfatter Allan Mylius Thomsen, som fortæller lystigt om julens historie, traditioner og dens udvikling fra hedensk tid og frem til vore dage.

Kom og hør, hvordan det var dengang, man kunne få besøg af farlige væsener ved juletid. Og om hvordan disse væsener udviklede sig til den rare julenisse, vi kender i dag.
Vi hører også om hvor juletræet, adventskransen, pynten, hvor julemanden kommer fra, og om traditionen med juleud­stil­lin­ger, julebryg og julemad. Mange af de ting, vi forbinder med jul, stammer fra udlandet, men enkelte er lokale og findes kun i Danmark.

I forbindelse med foredraget vil Sara & Michael, og deres personale i den lokale restaurant SAS klubben, servere et dejligt måltid for os (juleplatte).

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.

Kursusdetaljer

SAS Klubben, Ved Diget 25, 2770 Kastrup
Torsdag, 17:00 - 19:00
1 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 14. november, 2024
Hold nr.: 8724211083

385 kr./person

40 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Allan Mylius Thomsen

Allan Mylius Thomsen, historiker og forfatter, som oprindeligt er uddannet reklametegner i 1971 og ma­nuskript­for­fat­ter fra Den Danske Filmskole i 1992. Har tilrettelagt en lang række radio- og tv-programmer gennem årene. Han har også skrevet for dag og ugeblade samt spe­ci­al­ma­ga­si­ner og har udgivet en hel del guides og historiske bøger bl.a. Den Danske Øl, Dansk Øl Guide, En baggårdsrod i København og senest Byen der forsvandt. Allan Mylius Thomsen har afholdt foredrag og guidet byvandringer for AOF Amager gennem mange år.

385 kr./person

Tilmeld kursus