Foredrag - Overgangsalder

Overgangsalder - bliv din egen sund­hed­s­eks­pert

Søvnløshed, stress, ængstelighed, hu­mør­sving­nin­ger, svigtende fokus og tab af hukommelse. Hårtab, tørre slimhinder, slap hud, hedeture, ledsmerter, vægtøgning og ny fedtfordeling fra bryster, baller og lår til maveregionen.

Vi hører masser af skrækhistorier om over­gangs­al­de­ren, men vi hører sjældent om alt det, vi selv kan gøre for at påvirke over­gangs­al­de­ren i en positiv retning og samtidig blive sundere. Det skal vi gøre op med!

Vi lever en tredjedel af vores liv efter menopausen – hvis ikke mere – og vi skal have det godt. Det gælder hele livet, og i særdeleshed når der endelig er mere tid til at stoppe op og lytte til sig selv.

I foredraget bliver du klædt på til at være din egen ekspert i over­gangs­al­de­ren, så du kan tage din overgangsalder i egen hånd – og måske endda være en sundere udgave af dig selv.

Baseret på forskning og Betinas erfaring med egne klienter, får du den seneste viden om over­gangs­al­de­ren, og alt det du selv kan gøre for at sund­heds­op­ti­me­re og syg­doms­fore­byg­ge.

Du lærer om dine hormoner under perimenopausen og menopausen, du får viden om blodprøver og la­bo­ra­to­ri­e­test, og du får indblik i virkningen af plan­teø­stro­ge­ner, bioidentiske hormoner og relevante kosttilskud. Samtidig får du værktøjer til at mindske symptomer ved over­gangs­al­de­ren, og råd til at forebygge sygdomme, du i højere grad risikerer at få efter over­gangs­al­de­ren, fx knogleskørhed, hjer­te­kar­syg­dom­me og demens.

hvor hun deler viden, inspiration & værktøjer til et sundere liv i balance.

Kursusdetaljer

Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 1. oktober, 2024
Hold nr.: 6424211900

75 kr./person

100 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Betina Nygaard Bæk

Betina Nygaard Bæk er komplementær hormonterapeut, sund­heds­rå­d­gi­ver, yogainstruktør og stud. er­næ­rings­te­ra­pe­ut. Betina er efteruddannet i Functional Medicine & Nutrition, og har en Functional Medicine-klinik GlowSlow i København, hvor hun hjælper klienter med syg­doms­be­hand­ling og sund­heds­op­ti­me­ring. Betina er desuden aktiv med profilen glowslow.dk på Instagram, hvor hun deler viden, inspiration & værktøjer til et sundere liv i balance.

75 kr./person

Tilmeld kursus