Foredrag for Seniorstyrken v/Per Ryt-Hansen

Humor, gnister og meningsfuld antændelse – for seniorstyrken 

”Start dagen med et smil. Så er det overstået”  W. C. Fields

Livgivende foredrag om livet fra 60 og frem. Yngre årgange er også velkomne!

Spring over hvor gærdet er sjovest og få en alvorlig indføring i humor, som præsenteres gennem humorfaglige teorier, tankevækkende tanker og uhæmmede påstande!
Få redskaber til selv at bruge og forbruge humoren endnu mere. Al­der­s­forsk­nin­gen viser, at livet omkring 70-års alderen er et lykkeligt højdepunkt. Hør hvorfor og hør hvordan du som styrmand i dit eget liv aktivt kan styrke livsindhold, livsglæde og meningsfuldhed. Forbered dig på konkrete, inspirerende eksempler!
Alt sammen krydres med vitser, kloge ord fra de store humorister og skæve sandheder – på en seriøs bund af faglighed og opløftende undersøgelser.
Advarsel: I perioder af foredraget grines der normalt 3-4 gange i minuttet!

Højt at flyve, og bliv deroppe! Vil du med?

Fored­rags­hol­der og forfatter, Per Ryt-Hansen, indehaver af kur­sus­virk­som­he­den humor.dk siden 2001. Lektor på læ­rer­se­mi­na­ri­um i 24 år kombineret med Københavns Universitet i 6 år. Indehaver af en samling på 79 internationale svuppere og 5 børnebørn. Pers nye bog kan købes til rabatpris ved foredraget: ”Latter ved aftensmaden er tegn på trivsel” – Guide til hvordan du skaber humor, latter og livsmod i familien. For forældre og bedsteforældre.

Kursusdetaljer

Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 26. november, 2024
Hold nr.: 24218041

185 kr./person

40 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Per Ryt-Hansen

185 kr./person

Tilmeld kursus