Du er enestående – gem din historie

Bemærk venligst at vores nye hjemmeside ikke kan finde ud af at tilmelde dig, når arrangementet er gratis. Bare rolig vi kan heller ikke forstå det! Hvis du derfor gerne vil tilmeldes, kan du skrive til os på kontakt@aof-nordsj.dk.

Du er noget særligt, for ingen andre har levet lige præcis dit liv. Måske er du også almindelig, men din historie er alligevel interessant for dig selv og for din familie.

I foredraget fortæller Helle Smedsgaard om udbyttet ved at skrive livshistorie og giver tips til at komme i gang med at skrive selv. Hun fortæller, hvordan livshistorien kan opbygges og læser små bidder højt af andres livshistorie.

Nogle siger, at de intet kan huske fra deres fortid, og i foredraget er der inspiration til, hvordan alle kan komme til at huske mere, end de troede.

Helle Smedsgaard lægger vægt på at det skal være sjovt at skrive om sit liv, og at man skal skrive om det, man har lyst til. Hun foreslår bl.a., at man skriver (flere) små historier fremfor en kronologisk bog fra fødsel til nutid.

Helle Smedsgaard underviser bl.a. i AOF om at skrive livshistorie, og hun skriver livshistorie for private, som ikke skriver selv.

Helle Smedsgaard har en stor passion for at bevare historier, som ellers bliver glemt, og hun elsker at høre rigtige menneskers historier om deres liv. Hun har skrevet som barn, ung og voksen. Hun har skrevet privat og til næsten alle målgrupper i ar­bejds­sam­men­hæng. Hun har været leder i mere end 20 år, og i arbejdet med livshistorier trækker hun på sin skri­ve­er­fa­rin­ger og erfaringer i at strukturere, holde oplæg og facilitere. Helle Smedsgaard er uddannet civilingeniør og coach. Læs mere her: www.Hel­leS­meds­gaard.dk

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektion, 1 mødegang
Tirsdag 16. januar, 2024
Holdnr.: 411009
Nordsjælland

0 kr./person

28 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helle Smedsgaard

<p>Jeg har skrevet som barn, ung og voksen. Jeg har skrevet privat og til næsten alle målgrupper i arbejdssammenhæng. <br />Jeg har været leder i mere end 20 år, og i min undervisning trækker jeg på min skriveerfaringer og erfaringer i at strukturere, holde oplæg, facilitere samt at se den enkeltes behov. Jeg er uddannet civilingeniør og coach. Du kan læse mere om mig her: www.HelleSmedsgaard.dk</p>

0 kr./person

Tilmeld kursus