Kursus afsluttet

Senior-Universitetet - Musik

10.jan. 2024 – Otto Brandenburg
 - Keld Kortermann Sterlø
 

Et musikalsk foredrag om Otto Brandenburg med Keld Kortermann Sterlø er en oplevelse med mange af Ottos meget forskellige musikgenre og et indblik i personen Otto Brandenburg fra hans fødsel til hans død. Et spændene portræt om denne Baggårdspumas på mange måder omtumlende liv som sanger, skuespiller, musiker og meget mere. Alt dette krydret med hans kendte og mindre kendte sange vil i opleve i selskab med Keld Kortermann Sterlø.


17.jan. 2024 – Antonio Vivaldi, Venedig og ”De Fire årstider”
 - Kirsten Falther, musikpædagog
 
En formiddag i lyd og billeder om ”Den røde Præst”, komponisten Antonio Vivaldi. Vivaldi levede i Venedig og underviste i violin på et børnehjem ”La Pieta”. Her udviklede han et fantastisk strygeorkester med forældreløse piger. Orkestret blev berømt og folk fra hele verden kom for at høre det. Foredraget indeholder mange billeder fra Venedig og om Vivaldis liv samt Vivaldis suite ”De Fire årstider”.
 
 
24.jan. 2024 – Kai Normann Andersen
 - Flemming Både, bachelor i musik, troubadour
 
Så langt tilbage jeg husker, har Kai Normann haft musikalsk betydning for mig. Hans enorme produktion af revyviser, filmmusik og slager-melodier er kendt og elsket af alle. Kai Normann var meget privat og tilbagetrukket og kun få kender mennesket bag en af de mest be­tyd­nings­ful­de po­pu­lærkom­po­ni­ster i det 20. århundrede. Jeg har gravet historierne frem og akkompagnerer til en masse af de kendte sange, som vi skal synge sammen.


Kursusdetaljer

Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse
Onsdag, 10:00 - 12:00
3 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 10. januar, 2024
Hold nr.: 7723200005

121 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Keld Kortermann Sterlø

Salget er lukket

Kursus afsluttet