Må vi så få ro

Behov for nedkøling af børns pandelapper?
Lola vil - med udgangspunkt i sin bog ”Må vi så få ro!”, på humoristisk og klar og vedkommende måde give et portræt af, hvordan børns pandelapper kan køre på “fuld knald”. Et fænomen, hvor børn er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre for­ud­si­ge­lig­hed.
En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af fø­lel­ses­mæs­si­ge udslag, øget temperament og tydelig stres­sfor­nem­mel­se.
Hvor er det ”nedslagene” rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?

Kursusdetaljer

Portalen i Greve, Portalen 1, 2670 Greve
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 12. november, 2024
Hold nr.: 2524211004

145 kr./person

92 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lola Jensen

I 1980 blev Lola Jensen uddannet socialpædagog, hvorefter hun arbejdede to år i en børnehave og efterfølgende to år på et be­hand­lings­hjem for ad­færds­van­ske­li­ge børn. Lola Jensen har arbejdet som selvstændig fa­mi­lie­vej­le­der for børnefamilier siden 1984, og har i 12 år været fast tilknyttet TV 2’s Go’morgen Danmark som ekspert.

145 kr./person

Tilmeld kursus